SAF-HOLLAND Group

NL   FR
 
 
Organisatie OrganisatieTrailerassen TrailerassenOnderdelen OnderdelenDiensten DienstenGarantie GarantieDownloads Downloads
 
 
SAF Benelux B.V.
Postbus 186
3770 AD Barneveld
Tel:   +31(0)342 - 497979
Fax: +31(0)342 - 497960
 
Divisie Trailerbouw
Tel:   +31(0)342 - 497881
Email: assen@safbenelux.nl
 
Divisie Bedrijfswagenonderdelen
Tel:   +31(0)342 - 497889
Email: safonderdelen@safbenelux.nl
 

Onderdelen

SAF Benelux levert alleen originele onderdelen. Het SAF HOLLAND assortiment biedt originele hoogwaardige vervangingsdelen voor SAF assen. Daarnaast leveren we o.a. SAF HOLLAND koppelschotels, kingpins en steunpoten. Naast de orginele SAF HOLLAND delen, kunnen we u ook voorzien van Maggigroup sneeuwkettingen en BERAL remvoeringen.

Uw keuze, ons aanbod
Klik op de afbeeldingen om naar de desbetreffende productpagina's te navigeren

 

Onderdelen SAF assen
Via de onderdelenzoeker kunt u de artikelnummers achterhalen voor uw originele SAF vervangingsdelen.

 

Koppelschotels
SAF HOLLAND (voorheen +GF+ en HOLLAND) koppelschotels staan bekend om hun betrouwbaarheid, laag eigengewicht en optimaal bedieningsgemak. Voor vrijwel alle toepassingen kunnen wij u een geschikte koppelschotel leveren.

 

Truck/bus wielophanging
SAF en Neway leveren ook oplossingen voor aangedreven assen. Deze complete wielophangingen zijn zowel voor meerassige trucks als voor lichtgewicht tourbussen beschikbaar. 

 

Trilex
De Trilex velgen zijn al jarenlang bekend vanwege het modulaire systeem. De velgen bestaan namelijk uit een los hart en een driedelige velgrand.

 

Draaikransen
SAF Holland draaikransen zijn wereldwijd o.a. bekend vanwege de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Voor diverse toepassingen kunnen wij enkelrijige draaikransen leveren die voldoen aan uw eisen.

 

Koppelingen
SAF Holland koppelingen zijn met name in de U.S.A. bekend vanwege de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Sinds kort zijn deze koppelingen ook beschikbaar voor de Europese markt. Voor zowel on-road als off-road zijn er passende koppelingen te leveren, die voldoen aan uw eisen.

 

Beral remvoering
SAF Benelux levert naast SAF remvoeringen ook de premium remvoeringen van Beral (onderdeel van Federal Mogul). Het programma van Beral omvat een grote verscheidenheid aan remvoeringen en bijbehorende slijtageindicatoren zijn vervaardigd met OE kwaliteit materialen.

 

Sneeuwkettingen
SAF Benelux biedt kwaliteitsproducten van Maggi. Van sneeuwkettingen die puur dienen als wegrijhulp tot zeer grove kettingen voor tractoren.

 

Steunpoten
SAF Holland steunpoten zijn met name in de USA een begrip. Sinds een aantal jaren zijn deze robuuste steunpoten nu ook verkrijgbaar voor de Europese markt. SAF Holland geeft u de keuze uit twee nieuwe modellen: De SAF Atlas en de SAF Titan Pro. 

 

 

 

 

 

 Copyright SAF Benelux 2011 | Imprint | Sitemap | Algemene voorwaarden | Juridische Informatie